Aboneaza-te la Newsletter

Daca esti interesat/a de Imbunatatirea Calitatii Vietii Tale si vrei sa participi la Cursurile pe care le organizez, te invit sa te abonezi la Newsletter-ul meu!

Afla cum iti poti Transforma Viata in mod benefic prin Puterea Mintii tale!

Gabriel Manolache - Life & Mind Coach, Autor Online, Meditation Master, Nutritionist.

Aboneaza-te la Newsletter-ul meu daca vrei sa fii si tu anuntat despre cele mai noi Cursuri Transformationale pe care le organizez!

DESPRE GABRIEL MANOLACHE

Cautand raspunsuri la marile intrebari ale existentei, mi-am inceput procesul de Transformare Interioara in urma cu mai bine de 16 ani si m-am tinut perseverent de „Cale”.

Astfel am studiat, am practicat si am calatorit in multe dintre locurile spirituale si energetice ale planetei, unde am primit invataturi de la mari maestri si invatatori din diferite traditii, care m-au initiat si imputernicit sa duc mai departe Invataturile Autentice.

In cadrul sesiunilor de Coaching 1 la 1 si a Cursurilor Transformationale pe care le sustin, am lucrat cu sute de oameni care au obtinut rezultate in depasirea traumelor, dificultatilor si suferintelor, in eliminarea diferitelor dependente auto-distructive, in eliberarea de limitari si tipare mentale negative, in imbunatatirea relatiilor personale si profesionale, in cresterea increderii si a capacitatii de a lua decizii, in recuperarea vitalitatii si nivelului energetic, in redobandirea sanatatii si in ghidarea pasilor pe Calea Autocunoasterii.

Cred cu tarie ca oricine isi poate imbunatati viata si chiar schimba cursul existentei prin cunoastere adevarata, prin cresterea claritatii mentale, prin descoperirea puterilor interioare si prin atingerea calmului interior. 🙏