Elibereaza-te de Blocajele Tiparelor Mentale Limitative

CURS ONLINE in care inveti cum sa te eliberezi de sub influenta limitarilor mentale, a blocajelor emotionale si a comportamentelor autodistructive.

IMPORTANT: Daca ai ratat perioada inscrierilor la acest curs, ai acum oportunitatea de a achizitiona cursul inregistrat, gasesti detalii mai jos!

Te-ai saturat sa iti traiesti viata pe pilot automat, repetand mereu aceleasi obiceiuri negative? Spune STOP Acum!

Simti ca ai obosit sa te lupti cu tine, cu ceilalti, cu viata si sa nu fii niciodata cu adevarat fericit?

Suferi pentru ca faci in fiecare zi aceleasi lucruri pe care ai ajuns sa nu le mai suporti, care iti cauzeaza stres, frustrare, nervi si emotii negative care te imbolnavesc?
 
Ti se intampla adesea sa te simti blocat intr-o stare de neputinta, neliniste, frica, anxietate, dezamagire si resentimente care iti intuneca mintea, consumandu-ti energia pana la epuizare?
 
Reactionezi adesea fara sa gandesti pentru ca apoi sa regreti iesirile nervoase de furie necontrolate si sa te invinovatesti zile intregi?
 
Ti-ai propus de multe ori sa te schimbi, insa iti gasesti mereu scuze si amanare? Ti se pare prea greu sa-ti schimbi obiceiurile si comportamentele daunatoare, desi stii ca iti produc suferinta tie si celor dragi?
 
Daca te afli in aceasta confuzie si frustrare a neputintei, afla ca poti pune STOP acestor suferinte!

Te simti captiv in comportamente autodistructive, invartindu-te in acelasi cerc al dependentelor nesanatoase?

Exista in fiecare dintre noi capacitatea de a ne depasi blocajele, de a ne extinde orizonturile si de a ne elibera de credintele limitative. Tot ce trebuie sa facem este sa devenim constienti de ele si apoi sa actionam cu incredere.
 
Oricine ai fi si de oriunde ai incepe, iti poti face chiar aceasta viata, mai fericita si mai benefica.
 
Si tu poti! Ai deja in Interiorul tau aceasta Capacitate de a te Ridica deasupra Blocajelor Limitative si de a Evolua! Trebuie doar sa descoperi cum sa o manifesti in viata ta.
 
Si acum ai in fata si Oportunitatea de a incepe!
 

Elibereaza-te de sub influenta tiparelor mentale negative care te conditioneaza sa iti traiesti viata pe pilot automat!

Puterea este in mainile tale. Cum alegi sa o folosesti?

Orice actiune creeaza un tipar, care prin repetare, devine din ce in mai profund, pana cand ajunge un fel de obisnuinta foarte adanca. Este un proces natural al mintii de a implementa tipare, iar acest lucru se face tot timpul, inca de la nastere.
 
Prin repetare, tiparele – in particular cele negative, devin un mod de viata si atunci omul intra intr-un fel de ritm hipnotic, care se permanentizeaza, iar viata este traita pe “pilot automat”. Ne programam singuri in mod inconstient, pentru un anumit viitor, repetand aproximativ aceleasi actiuni, aceleasi vorbe si mai ales, aceleasi ganduri.
 
Cele mai multe din setarile mentale limitative nici macar nu ne apartin, insa ajungem sa manifestam in viata noastra tiparele preluate de la altii, fara ca macar sa fim constienti de acest lucru.
 
Aceste tipare pe care le manifestam inconstient in peste 90% din timp ne scad calitatea vietii, a relatiilor cu ceilalti, ne reduc potentialul creator, ne limiteaza experimentarea constienta a vietii si ne impiedica sa fim impliniti si fericiti.
 
Din cauza tiparelor reactionam intr-un mod repetitiv si previzibil, in loc sa actionam constient, iar acest lucru ne mentine cam pe acelasi nivel al optiunilor pe care viata ni le ofera.
 
Veste Buna este ca: avem in interiorul nostru puterea de ne transforma viata si de a ne crea singuri propria fericire!
 
Pentru a ne putea exprima Adevaratul Potential si Capacitatea de a Evolua, e necesar sa nu mai permitem convingerilor limitative sa ne controleze viata, relatia cu noi insine si cu toti cei din jur.
 
Fie si numai recunoasterea unui singur tipar mental daunator, reprezinta un pas urias in eliminarea sa, precum si in imbunatatirea substantiala a calitatii vietii.
 
Scopul final este sa inveti sa traiesti constient pentru a experimenta cu adevarat aceasta viata in modul cel mai fericit cu putinta.
 
Daca si tu vrei sa iti imbunatatesti calitatea vietii, porneste cu mine in aceasta „Calatorie Transformationala” si te voi sustine pas cu pas in Evolutia ta!

Acum poti cumpara Cursul Inregistrat!

Inscriere integrala – Doar 497 Euro

Poti face plata si in rate sau prin Transfer Bancar (Cere detalii pe mail la officegabrielaum@gmail.com

*Aceasta oferta este disponibila doar pentru o perioada limitata. Ulterior pretul cursului va creste. 

Accesul la Platforma Pure Wisdom Academy

Dupa ce faci plata, vei putea accesa Cursul „Elibereaza-te de Blocajele Tiparelor Mentale Limitative” in Platforma mea privata de cursuri online Pure Wisdom Academy

Autentificarea in cont se face din sectiunea Contul Meu, cu adresa de email pe care ai folosit-o atunci cand ai facut plata si parola pe care o vei primi automat pe email. (Pentru cursantii vechi este aceeasi parola de la cursurile anterioare!).

Vei putea urmari video-urile in ritmul tau de pe laptop sau telefonul mobil, din confortul casei tale sau din orice loc te-ai afla, unde ai internet. Vei avea acces la curs pentru o perioada de 2 ani.

In urma acestui Curs Transformational, nu vei mai fi niciodata acelasi! Invatatura si practica autentica produc intotdeauna rezultate benefice.

Despre Autor

"Fericirea, implinirea sufleteasca, bucuria si miracolul vietii, nu pot fi explorate pana cand nu folosim in mod constient instrumentul cel mai evoluat pe care il avem la dispozitie: Mintea noastra!"
DESPRE GABRIEL MANOLACHE

Sunt Life & Mind Coach, Autor Online de Programe Educationale, Meditation Master, Specialist in Transformare Interioara, Nutritionist, Realizator al emisiunii TV – „Viata Traita Constient”, de pe Canal 33.

Pana in prezent, am consiliat sute de oameni care au obtinut rezultate in depasirea traumelor, dificultatilor si suferintelor, in eliminarea diferitelor dependente auto-distructive, in eliberarea de limitari si tipare mentale negative, in imbunatatirea relatiilor personale si a rezultatelor profesionale, in cresterea increderii si a capacitatii de a lua decizii, redobandirea sanatatii si ghidarea pasilor pe calea autocunoasterii.

Cautand raspunsuri la marile intrebari ale existentei, mi-am inceput procesul de Transformare Interioara in urma cu mai bine de 16 ani si m-am tinut perseverent de „Cale”.

Astfel am studiat, am practicat si am calatorit in multe dintre locurile spirituale si energetice ale planetei, unde am primit invataturi de la mari maestri si invatatori din diferite traditii, oameni de stiinta si experti de top care m-au initiat si imputernicit sa duc invataturile autentice mai departe. 

Am studiat, am aplicat, a functionat, m-am transformat

Rezultatele obtinute de mine dar si de oamenii pe care i-am antrenat in cadrul Programului meu de Coaching 1 la 1, in cadrul cursurilor online si offline, reprezinta certificarea mea.

Cred cu tarie ca oricine isi poate imbunatati viata si chiar schimba cursul existentei prin cunoastere autentica, prin cresterea claritatii mentale, prin descoperirea puterilor interioare si prin atingerea calmului interior.

Invatatura si tehnicile pe care urmeaza sa le descoperi au aplicabilitate practica si functioneaza pentru oricine aplica, indiferent de unde incepe.


Ce BENEFICII obtii de pe urma programului?

Iata 11 cele mai importante beneficii pe care le obtii daca urmezi acest program:

Acum poti cumpara Cursul Inregistrat!

PROGRAMUL CURSULUI

"Elibereaza-te de Blocajele Tiparelor Mentale Limitative"

Transformarea reala apare atunci cand sunt schimbate Automatismele din mintea noastra subconstienta.

• Afli ce sunt si cum se Formeaza Tiparele Mentale

• Ce rol joaca Imprimarea Tiparelor Mentale

• Descoperi straturile subtile ale Corpului si Mintii

• Cum sa Intelegi si cum sa lucrezi cu Puterea Gandului

• Prezentarea Diferentelor dintre Constient si Subconstient

• Afli Originea Tiparelor Mentale

• Conexiunea dintre noi si ceilalti

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Recapatarea Puterii Interioare

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

• Vei reusi sa detectezi Cauza pentru Obiceiurile si Comportamentele Repetitive Nesanatoase

• Inveti cum sa eviti formarea de noi Tipare Mentale Daunatoare

• Importanta Asumarii Responsabilitatii pentru propriile Convingeri Mentale Limitative

• Descoperi Valentele Multiple ale Tiparelor Mentale

• Cum functioneaza Potentialul Vatamator al Blocajelor Mentale Limitative

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Recapatarea Puterii Interioare

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

• Afli modul de transmitere a Setarilor Mentale intre oameni si cum te influenteaza

• Descoperi care este cel mai Daunator Tipar Mental ca sa il poti elimina

• Cum sa aplici Strategia cea mai Eficienta de Eliminare a celui mai Daunator Tipar Mental

• Etape Cheie in Procesul de Eliminare a Blocajelor Mentale Daunatoare

• Meditatie de Grup pentru Rearanjarea Structurilor Subconstientului si Eliberarea Blocajelor Fizice, Energetice si Mentale

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Antrenarea Gandirii Constiente

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

• De ce NU este necesar sa suferim – Revelatie si Constientizare

• Descoperi Potentialul Benefic al Tiparelor Mentale pentru o Viata Implinita si Fericita

• Ce inseamna Viata Traita Constient – Depasirea conditionarilor din Trecut

• Inveti cum sa iti construiesti noi Tipare Mentale si Comportamentale Benefice

• Meditatie de Grup pentru Rearanjarea Structurilor Subconstientului si Eliberarea Blocajelor Fizice, Energetice si Mentale

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Recapatarea Puterii Interioare

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

• De unde vine Forta Tiparelor Mentale si cum sa te raportezi la ea

• Inveti despre Energia Tiparelor Mentale 

• Legatura dintre Karma, Tipare Mentale, Emotii si Sanatatea Corpului Fizic

• Descoperi Potentialul Imens din Interiorul tau pentru a Evolua

• Meditatie de Grup pentru Rearanjarea Structurilor Subconstientului si Eliberarea Blocajelor Fizice, Energetice si Mentale

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Recapatarea Puterii Interioare

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

• Descoperi Principiile si Importanta Tiparelor Mentale in Manifestare

• Modul Secret de Functionare al Factorilor ce dau Profunzime Tiparului Mental

• Identifica si transforma Cel Mai Vechi Tipar Mental, pentru a Trai cu adevarat liber si fericit

• Crearea unui plan de actiune concret pentru integrarea si implementarea invataturilor descoperite pe parcursul cursului

• Meditatie de Grup pentru Rearanjarea Structurilor Subconstientului si Eliberarea Blocajelor Fizice, Energetice si Mentale

• Tehnici de Lucru pentru Depasirea Blocajelor Mintii si Recapatarea Puterii Interioare

• Sesiune de Q&A (Vii cu Intrebari si pleci cu Solutii)

*Imi rezerv dreptul de a face modificari asupra acestei structuri a cursului in functie de nivelul grupei si ritmul acesteia de evolutie.

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs?

Tiparele mentale ne guverneaza viata. In procesul de Schimbare, Vointa nu este suficienta. 

Poti alege sa spui NU acestei invitatii, dar atunci…

• Nu vei intelege de ce nu poti sa te schimbi in bine desi iti doresti sincer acest lucru

• Vei simti in continuare Neputinta, Frica, Frustrare si Furie in fata evenimentelor de viata, mai ales a nedreptatilor care par ca se tot repeta, facandu-te sa suferi

• Vei suferi in continuare din cauza relatiilor cu cei din jur si a iesirilor tale necontrolate, daca nu alegi sa faci ceva diferit

• Vei continua sa traiesti o viata care pare uneori fara sens, invadata adesea de stres, de frici, de conflicte, de confuzie, de agitatie mentala si emotii negative care te pot imbolnavi

• Nu vei intelege de ce treci repetitiv prin acelasi gen de suferinte, simtindu-te captiv in propria viata, neincrezator, lipsit de energie si blocat in obiceiuri daunatoare fara a vedea vreo iesire

• Ratezi bucuria si implinirea unei vieti traite constient si responsabil, fiindca nu stii ca functionezi pe baza tiparelor mentale negative din subconstient

• Vei reactiona pe pilot automat de fiecare data cand esti pus in situatii de viata stresante si dificil de gestionat, pentru ca apoi sa regreti si sa te invinovatesti zile in sir

• Ramai blocat profesional pentru ca simti ca nu ai putere asupra propriilor actiuni si de aceea rezultatele tale vor fi aceleasi de pana acum, cu foarte mici variatii

• Iti refuzi dreptul firesc de a-ti incepe eliberarea de orice forma de suferinta pe care o inregistrezi pentru ca nu vei sti pe ce sa iti fundamentezi gandirea, deciziile si actiunile

NU te inscrie la Curs daca nu esti pregatit 100% sa iti faci partea ta de practica si nu esti dispus sa te eliberezi de blocajele si convingerile mentale limitative, pentru a avansa catre Adevarata Cunoastere!

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Tehnicile pe care le vei invata sunt foarte eficiente, dar rezultatele lor depind de hotararea, perseverenta si increderea cu care sunt aplicate. 

In urma acestei Calatorii, nu vei mai fi niciodata acelasi! Invata sa-ti identifici tiparele mentale si sa decizi constient ce actiuni ai de facut pentru a-ti trai viata la potentialul maxim!

Inscriere integrala – Doar 497 Euro

Poti face plata si in rate sau prin Transfer Bancar (Cere detalii pe mail la officegabrielaum@gmail.com

*Aceasta oferta este disponibila doar pentru o perioada limitata. Ulterior pretul cursului va creste.

Contact

 

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag.