Descarca Ebook-ul Gratuit

CUM SA SCAPI DE ENERVARE ~ 12 Strategii pentru a-ti Pastra Controlul in Situatii Provocatoare

CUM SA SCAPI DE ENERVARE ~ 12 Strategii Pentru a-ti Pastra Controlul in Situatii Provocatoare
de GABRIEL MANOLACHE

Sa reusim sa ne pastram controlul in diferite situatii de viata… Acesta este o provocare cu care majoritatea oamenilor se confrunta zilnic, uneori chiar de mai multe ori pe zi. 

In asemenea momente, cand esti predispus la reactii si iesiri necontrolate pe care poti ajunge sa le regreti ulterior, este folositor sa ai la indemana o „trusa cu strategii” care pot fi folosite in viata de zi cu zi, pentru a-ti controla furia, nervii, anxietatea, neputinta, frica si ingrijorarile din momentele cand te simti coplesit emotional.

In acest Ebook: Cum sa Scapi de Enervare ~ 12 Strategii pentru a-ti Pastra Controlul in Situatii Provocatoare, iti voi oferi doar lucrurile testate si verificate, care au dat rezultate la mine si la alti oameni cu care am lucrat in toti acesti ani in cadrul sesiunilor private de coaching, precum si in cursurile si seminariile pe care le-am sustinut.

Te invit sa le descoperi, sa le pui in practica si astfel sa preiei controlul asupra mintii tale si asupra starilor tale interioare!

✩✩✩✩✩

Gabriel Manolache este Life & Mind Coach, Autor de Programe Educationale si Cursuri Online Transformationale, Meditation Master, Specialist in Transformare Interioara, Nutritionist, Realizator al Emisiunii Viata Traita Constient la Canal 33

Descarca Gratuit Ebook-ul: CUM SA SCAPI DE ENERVARE ~ 12 Strategii pentru a-ti Pastra Controlul in Situatii Provocatoare