Puterea Intentiei in Manifestarea Realitatii Tale

Curs Online in care descoperi cum sa iti stabilesti Intentii Benefice pentru a Manifesta ceea ce iti doresti in Viata ta!

Trezeste-ti Puterea Interioara!

Esti pregatit sa descoperi cum sa iti construiesti o Viata Implinita cu ajutorul Intentiei?

Atunci cand iti setezi o Intentie Puternica, Mintea ta se va concentra pe indeplinirea ei.
 
Om Bun, esti mai puternic si mai capabil decat crezi in acest moment!
 
Ai deja in Interiorul tau Puterea de a-ti stabili Intentii Benefice pentru a-ti construi o Viata Implinita si de a le urma. Trebuie doar sa descoperi cum sa manifesti aceasta Putere in Viata ta.
 
Primul pas se face intotdeauna la nivelul Mintii tale mai intai, cu Intentia.

Orice Transformare incepe cu o Intentie intensa, arzatoare, de a ne imbunatati Viata. Fara Intentie, esti ca o "nava fara carma", plutind in deriva pe valurile vietii!

In ceea ce ma priveste, Setarea de Intentii mi-a imbunatatit enorm viata. Lucrurile s-au schimbat extraordinar de simplu si de repede prin cresterea capacitatii de selectie asupra propriilor ganduri, vorbe si actiuni. 
 
Intotdeauna, orice Schimbare in Exterior poate incepe numai cu o Schimbare in Interior, iar aceasta cu o Intentie.
 
Una dintre cele mai mari suferinte ale oamenilor este cauzata de convingerea ca Buna-Starea lor, felul in care se simt, relatiile din viata lor sau modul in care isi traiesc viata sunt in afara propriului control, in afara vointei lor.
 

Vestea Buna este ca ai Puterea sa iti schimbi viata si sa iti recladesti Puterea ta Interioara, daca iti schimbi modul in care gandesti.

Fara sa schimbi cum gandesti si fara sa-ti stabilesti Intentii legate de ceea ce vrei sa faci, viata ta este deja programata.

Nu poti schimba nimic daca nu-ti schimbi gandirea!

Atunci cand iti setezi Intentiile potrivite, poti realiza mai multe decat oricand si poti ajunge mai departe decat ai sperat vreodata.

Poti sa iti schimbi viata incepand chiar din acest moment!

In cadrul Cursului „Puterea Intentiei in Manifestarea Realitatii tale” primesti uneltele prin care sa preiei constient controlul asupra Propriei Vieti, stabilindu-ti Intentii Benefice, astfel incat sa iti poti depasi inertia, neincrederea, oboseala mentala si traitul pe „pilot automat”.

Vei primi din partea mea doar lucrurile testate si verificate, care au dat rezultate la mine si la alti oameni cu care am lucrat in toti acesti ani.

Acest curs este pentru tine daca vrei sa-ti cunosti Mintea si sa-ti descoperi imensa Putere Interioara, de a realiza schimbarile benefice dorite si de a trai liber de limitarile si barierele care iti blocheaza Evolutia.

Fiecare sectiune din acest Curs Online Transformational este ca o treapta pe o scara evolutiva, oferindu-ti pasi realizabili si semnificativi catre cel mai benefic, sanatos si implinit mod de viata.

Invata sa iti stapanesti Mintea prin Puterea Intentiei! Numai cine isi stapaneste Mintea, isi poate stapani propria Viata. Dupa acest curs, nu vei mai fi niciodata ca o „nava fara carma” pe oceanul vietii tale!

Pret Initial Redus – 297 Euro Doar 247 Euro

Poti face plata si prin Transfer Bancar (Cere detalii pe mail la officegabrielaum@gmail.com

*Aceasta oferta este disponibila doar pentru o perioada limitata. Ulterior pretul cursului va creste. 


Ce BENEFICII obtii de pe urma Programului?

Stabilirea unei Intentii in mod Corect este ca si cum ai trasa o Harta unde vrei sa ajungi. Aceasta devine Forta Motrice a Constiintei tale!

Pret Initial Redus – 297 Euro Doar 247 Euro

Poti face plata si prin Transfer Bancar (Cere detalii pe email la officegabrielaum@gmail.com

*Aceasta oferta este disponibila doar pentru o perioada limitata. Ulterior pretul cursului va creste.

Accesul la Platforma Pure Wisdom Academy

Dupa ce faci plata, vei putea accesa Cursul “Puterea Intentiei in Manifestarea Realitatii Tale” in Platforma mea privata de cursuri online Pure Wisdom Academy

Autentificarea in cont se face din sectiunea Contul Meu, cu adresa de email pe care ai folosit-o atunci cand ai facut plata si parola pe care o vei primi automat pe email. (Pentru cursantii vechi este aceeasi parola de la cursurile anterioare!).

Vei putea urmari video-urile in ritmul tau de pe laptop sau telefonul mobil, din confortul casei tale sau din orice loc te-ai afla, unde ai internet. Vei avea acces la curs pentru o perioada de 2 ani.

In urma acestui Curs Transformational, nu vei mai fi niciodata acelasi! Invatatura si practica autentica produc intotdeauna rezultate benefice.

Despre Autor

"Fericirea, implinirea sufleteasca, bucuria si miracolul vietii, nu pot fi explorate pana cand nu folosim in mod constient instrumentul cel mai evoluat pe care il avem la dispozitie: Mintea noastra!"
DESPRE GABRIEL MANOLACHE

Sunt Life & Mind Coach, Autor Online de Programe Educationale, Meditation Master, Specialist in Transformare Interioara, Nutritionist, Realizator al emisiunii TV – „Viata Traita Constient”, de pe Canal 33.

Pana in prezent, am consiliat sute de oameni care au obtinut rezultate in depasirea traumelor, dificultatilor si suferintelor, in eliminarea diferitelor dependente auto-distructive, in eliberarea de limitari si tipare mentale negative, in imbunatatirea relatiilor personale si a rezultatelor profesionale, in cresterea increderii si a capacitatii de a lua decizii, redobandirea sanatatii si ghidarea pasilor pe calea autocunoasterii.

Cautand raspunsuri la marile intrebari ale existentei, mi-am inceput procesul de Transformare Interioara in urma cu mai bine de 16 ani si m-am tinut perseverent de „Cale”.

Astfel am studiat, am practicat si am calatorit in multe dintre locurile spirituale si energetice ale planetei, unde am primit invataturi de la mari maestri si invatatori din diferite traditii, oameni de stiinta si experti de top care m-au initiat si imputernicit sa duc invataturile autentice mai departe. 

Am studiat, am aplicat, a functionat, m-am transformat

Rezultatele obtinute de mine dar si de oamenii pe care i-am antrenat in cadrul Programului meu de Coaching 1 la 1, in cadrul cursurilor online si offline, reprezinta certificarea mea.

Cred cu tarie ca oricine isi poate imbunatati viata si chiar schimba cursul existentei in directia dorita prin cunoastere autentica, prin cresterea claritatii mentale, prin descoperirea puterii interioare si prin atingerea deschiderea inimii.

Invatatura si tehnicile pe care urmeaza sa le descoperi au aplicabilitate practica si functioneaza pentru oricine le aplica, indiferent de unde incepe.

Intentia mea este sa contribui, prin raspandirea Invataturii Autentice, la Evolutia si Transformarea Interioara a cat mai multor oameni. 🙏

Testimoniale - Ce Rezultate au Cursantii Pure Wisdom Academy

Hai sa recapitulam ce anume primesti:

Setarea Intentiei Corecte nu este suficienta pentru a face lucrurile sa se intample. Ea este insa necesara pentru a stabili Directia. Apoi, depinde de tine sa faci Actiunile Potrivite pentru a-ti Construi o Viata Implinita si a Evolua!

Pret Initial Redus – 297 Euro Doar 247 Euro

Poti face plata si prin Transfer Bancar (Cere detalii pe mail la officegabrielaum@gmail.com

*Aceasta oferta este disponibila doar pentru o perioada limitata. Ulterior pretul cursului va creste. 

Contact

 

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu drag.