0

Sesiuni individuale

Esti mult mai capabil si mai puternic decat crezi in acest moment!

Rolul meu ca si Coach este sa dau Incredere oamenilor ca pot sa faca lucruri de care nu se cred sau nu se mai cred in stare.

Fie ca este vorba despre o provocare pe care o intampini in viata ta si nu stii singur ce solutii exista sau cum sa o abordezi, fie ca este vorba despre imbunatatirea calitatii vietii tale - atat interioare, cat si exterioare, iti pot oferi noi perspective si pasi concreti de actiune in directia depasirii propriilor blocaje si limitari si a indeplinirii obiectivelor tale, pe termen scurt sau lung.

Am lucrat cu sute de oameni - care au obtinut Rezultate - din toate categoriile socio-profesionale: antreprenori, manageri, consilieri de ministri, judecatori, avocati, experti contabili, medici, asistenti medicali, psihologi, IT-isti, specialisti in vanzari, economisti, investitori, artisti celebri, fotografi, hair-stylisti, make-up artisti etc.

Lucrez diferit cu fiecare, pur si simplu pentru ca toti cei cu care lucrez sunt diferiti. Nu urmez niciun sablon. Proiectez un program personalizat, perfect adaptat pentru fiecare dintre clientii mei.

Programele mele de imbunatatire a vietii sunt transformatoare. Sunt concepute sa te duca de la un nivel disfunctional, functional sau chiar foarte functional la care te afli acum, la unul exceptional.

Ne asezam umar la umar si facem tot ce este necesar pentru a obtine exact ceea ce ai nevoie ca sa traiesti mai bine si mai frumos.

Vreau sa ai o claritate totala asupra vietii tale si sa ii intelegi sensul, sa-ti stabilesti si sa atingi obiectivele care te intereseaza.

Te ajut sa dobandesti o incredere in tine de neoprit, ca sa devii un om remarcabil si sa actionezi la cel mai inalt si optimizat nivel de performanta posibil.

Cu profesionalism, iau ceea ce fac extrem de in serios si caut constant modalitati de a imbunatati fiecare aspect al practicii mele.

Prezenta mea si stilul meu de coaching pot fi prea mult pentru anumiti oameni, ceea ce este in regula, deoarece nu sunt antrenor pentru majoritatea oamenilor.

Intotdeauna am fost un spirit liber, care gandeste cu Mintea sa, care are logica si luciditate, gandire analitica si critica. Atentia, concentrarea si profunzimea sunt detaliile care ma deosebesc de oricine altcineva. Si tind sa atrag oameni asemanatori.

Alte lucruri la care ne-am putea conecta sunt: calmul, bunatatea, moralitatea, disciplina, compasiunea, generozitatea, perseverenta, bucuria, aprecierea pentru lucrurile frumoase din viata si intelepciunea.

Pot sa-ti creez un spatiu securizant in care sa devii mai mult din ceea ce esti cu adevarat. Te ajut sa obtii cele mai bune rezultate, cat mai repede posibil, folosind abordarea mea Unica.

De multe ori vei realiza ca sunt cea mai sincera si directa persoana din viata ta, si singura persoana care te poate face sa vezi ceea ce tu singur nu poti vedea. Uneori, chiar si cea mai buna gandire a ta este complet gresita si o sa-ti spun cand o descopar, ca unui bun prieten.

Majoritatea oamenilor duc o viata mediocra. La final, se uita inapoi si regreta alegerile facute si timpul pierdut. Nu si clientii mei!

Retine ca este in regula daca nu crezi pe deplin ca poti deveni cine vrei sa devii sau nu ai incredere sa obtii ceea ce vrei sa obtii, atunci cand vii prima data la mine. Am eu suficienta incredere si pentru tine, pana cand vei ajunge sa crezi si tu.

*Coaching-ul meu este pentru adulti. Imi rezerv dreptul de a alege clientii cu care doresc sa continui sa lucrez pe termen lung, in urma primei sesiuni.

 

Te invit sa iti faci o programare pentru o sesiune online de coaching cu mine (indiferent in ce tara a lumii te afli in prezent), prin video call pe Skype sau Facebook Messenger.

Pentru detalii, suna la numarul de telefon: + 4 0720 082 860 (Laura) sau completeaza formularul de mai jos.